Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmını kesmek

Rüyada saçının bir kısmını kesmek

Rüyada saçının bir kısmını kesmek rızkının da çoğalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek aile bireyleri ile tartışacağına, talihin yüzlerine güleceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, işlerin bozulacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, saygın ve ünlü biri olacağına delalettir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işaret eder.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments