Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir kısmını kel görmek

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmını kel gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yol yordam öğretileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, doyasıya hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek ondan kazanç elde edeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, hem yıpranacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments