Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek elindeki malların gideceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulur.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kazancınızın artacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, uzun sohbetler edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada saçının bir kısmının koptuğunu görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalettir.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments