Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çabalarının boşa çıkacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirebilir, hala sizi yansıtıp yansıtmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, mallarının da hayırlı olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments