Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, düzeninin sarsılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada saçların bir kısmının beyazladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments