Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının koptuğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada saçın bir kısmını kestirmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmının yandığını görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet eder.

Rüyada saçların bir kısmının beyazladığını görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, dertlerden kurtulmaya, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hem hayatının kurtulacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments