Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek üzerinde kafa yoracağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kesmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek yiyip içeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek umutlarının biteceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saçın bir kısmının beyazladığını görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek hacetinizin giderilmesine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, gelir kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments