Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının saçını taramak

Rüyada arkadaşının saçını taramak

Rüyada arkadaşının saçını taramak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Rüyada arkadaşının saçını taramak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçını taradığını görmek iyi anlaşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kısa saç taramak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada saçını tarakla taramak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada saç taramak bit görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada tarakla saç taramak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kepekli saç taramak şansızlığın kırılacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, statü atlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments