Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı yağlamak

Rüyada saçı yağlamak

Rüyada saçı yağlamak acı veren durumların vuku bulacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada saçı yağlamak gördüyseniz:

  • Ani tepkileri veya anlık tutarsızlıkları en iyi şekilde yönetmeyi başarabilirsiniz.

Rüyada saçını yağlamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı yağlamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işarettir.

Rüyada tepsi yağlamak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada vücudu yağlamak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada kapı yağlamak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunu yağlamak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada bebek yağlamak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yufka yağlamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments