Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu yağlamak

Rüyada vücudu yağlamak

Rüyada vücudu yağlamak çok para kazanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu yağlamak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada vücudu yağlamak yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işarettir.

Rüyada vücudunu yağlamak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada bazlama yağlamak aşkının da kalıcı olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kapı yağlamak psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalettir.

Rüyada bebek yağlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını yağlamak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada yufka yağlamak adeta havalara uçacağına, başarılarını ispat edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi yağlamak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments