Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını yağlamak

Rüyada saçını yağlamak

Rüyada saçını yağlamak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Rüyada saçını yağlamak gördüyseniz:

  • Kendi çıkarınız için değişiklikleri kabul etmek zorundasınız.

Rüyada saçını yağlamak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada saçı yağlamak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bebek yağlamak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tepsi yağlamak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına alamet eder.

Rüyada bazlama yağlamak tutumlu bir yaşam süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yufka yağlamak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudu yağlamak tartışmaların kavgaya döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kapı yağlamak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments