Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı yağlamak

Rüyada kapı yağlamak

Rüyada kapı yağlamak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kapı yağlamak gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada kapı yağlamak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı yağlamak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, idealist davranacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Rüyada saçını yağlamak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına yorulur.

Rüyada yufka yağlamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada bebek yağlamak yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bazlama yağlamak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunu yağlamak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsi yağlamak hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments