Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu yağlamak

Rüyada vücudunu yağlamak

Rüyada vücudunu yağlamak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada vücudunu yağlamak gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Rüyada vücudu yağlamak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada vücudunu yağlamak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yağlamak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bazlama yağlamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kapı yağlamak sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işlerinde kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı yağlamak rızkın ve kazancın artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada tepsi yağlamak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Rüyada yufka yağlamak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments