Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yağlamak

Rüyada bebek yağlamak

Rüyada bebek yağlamak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada bebek yağlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Rüyada bebek yağlamak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine inanılır.

Rüyada kapı yağlamak daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada saçı yağlamak iyi bir patron olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tepsi yağlamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yufka yağlamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada bazlama yağlamak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu yağlamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada saçını yağlamak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments