Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka yağlamak

Rüyada yufka yağlamak

Rüyada yufka yağlamak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yufka yağlamak gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada yufka yağlamak sabırla hayatına devam edeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı yağlamak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet eder.

Rüyada bebek yağlamak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudu yağlamak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada tepsi yağlamak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kapı yağlamak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu yağlamak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bazlama yağlamak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, fedakârlıklar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments