Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepsi yağlamak

Rüyada tepsi yağlamak

Rüyada tepsi yağlamak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hoş olaylar yaşayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada tepsi yağlamak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada tepsi yağlamak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada vücudunu yağlamak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada vücudu yağlamak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek yağlamak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Rüyada saçını yağlamak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı yağlamak amacına nail olacağına, zengin olunacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bazlama yağlamak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı yağlamak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments