Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tırnak kesmek

Rüyada kırık tırnak kesmek

Rüyada kırık tırnak kesmek malını ve parasını sağlama alacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada kırık tırnak kesmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırık tırnak makası görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, eksiklerinin farkına varacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, uzun ve hayırlı bir ömre delalettir.

Rüyada tırnak kesmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments