Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını tarayan birini görmek

Rüyada saçını tarayan birini görmek

Rüyada saçını tarayan birini görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına alamet eder.

Rüyada saçını tarayan birini gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada saçını tarayan birini görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı taranmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, muradına ereceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek kudreti ve cesareti bulacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada saçının tarandığını görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Rüyada saç tarandığını görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments