Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sakalını kesmek

Rüyada birinin sakalını kesmek

Rüyada birinin sakalını kesmek makamının tehlikeye gireceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Rüyada birinin sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da iletişim araçlarını faal olarak kullanmanız durumunda bilgi edinebilir veya haberler alabilirsiniz.

Rüyada eşinin sakalını kesmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine delalettir.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine yorulur.

Rüyada kadının sakalını kesmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sakalını kesmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sakalını kesmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments