Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın saçı koklamak

Rüyada kadın saçı koklamak

Rüyada kadın saçı koklamak bir türlü kendine gelemeyeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, aradığı kişiyi bulacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kadın saçı koklamak gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Rüyada kadın saçı koklamak hayırlı bir işe adım atılacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, umutlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını koklamak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada bir kadını koklamak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın koklamak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını koklamak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını koklamak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçı koklamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments