Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Rüyada saçlarda kepek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saçtan kepek ayıklamak çok sayıda borca gireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçtan kepek dökmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, nefsine yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saçında kepek görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın kepeklenmesini görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek büyük fırsatlar elde edeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments