Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepekli saç görmek

Rüyada kepekli saç görmek

Rüyada kepekli saç görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, gelirinin garanti olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepekli saç gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Rüyada saçlarının kepeklendiğini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Rüyada saç kepeklenmesi görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada saçlarında kepek görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kepekli saç taramak düşmanlıkların biteceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada saçı kepeklenmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada saçta kepek temizlemek hastalıklarından kurtulacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarından kepek döküldüğünü görmek başarılı bir kişi olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments