Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarda kepek görmek

Rüyada saçlarda kepek görmek

Rüyada saçlarda kepek görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, düşmanlarına da dost olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarda kepek gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada saçta kepek temizlemek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kepeği dökmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada saçlarda kepek görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan kepek ayıklamak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada kepekli saç taramak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarında kepek görmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ruhunun şifa bulacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına tabir olunur.

Rüyada saçtan kepek dökmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments