Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarımda kepek görmek

Rüyada saçlarımda kepek görmek

Rüyada saçlarımda kepek görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçlarımda kepek gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada başkasının saçında kepek görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada saçlarımda kepek görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kepekli saç görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı kepekli görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bereketin artacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları kepekli görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç kepeği görmek darlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine inanılır.

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kepeği dökmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments