Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kaş kesmek

Rüyada saç kaş kesmek

Rüyada saç kaş kesmek donatacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada saç kaş kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada saç kaş kesmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaşı kesmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek herkesi doğru yola çağıracağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Rüyada kaşını kesmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Rüyada makasla kaş kesmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kaş kesmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kaşları kesmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments