Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşı kesmek

Rüyada kaşı kesmek

Rüyada kaşı kesmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, işini büyüteceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, pişman olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bereketin eksileceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaşı kesmek gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kaşını makasla kesmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, parasız kalacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşını kesmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Rüyada makasla kaş kesmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada saç kaş kesmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, iyi habere tabir olunur.

Rüyada kaşı kesmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kaşları kesmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments