Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla kaş kesmek

Rüyada makasla kaş kesmek

Rüyada makasla kaş kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada makasla kaş kesmek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi resmileştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada makasla kaş kesmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada kaşını makasla kesmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaşları makasla kesmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada parayı makasla kesmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada elbiseyi makasla kesmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada makasla parmak kesmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments