Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş ve kirpik kesmek

Rüyada kaş ve kirpik kesmek

Rüyada kaş ve kirpik kesmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek kısa zamanda çok yol alınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kaş kirpik görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, işlerin canlanacağına, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kaş ve kirpik görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerini kesmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpikleri kesmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek düzenli bir işe kavuşulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada kaşı kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments