Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşını kesmek

Rüyada kaşını kesmek

Rüyada kaşını kesmek iyilik görüleceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kaşını kesmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada kaşını kesmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kaşı kesmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, heveslerinin de azalacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaşları kesmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kaş kesmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulur.

Rüyada kaş kesmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments