Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş kesmek

Rüyada kaş kesmek

Rüyada kaş kesmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kaş kesmek gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada kaşını makasla kesmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşları kesmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşı kesmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını makasla kesmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kaş kesmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iyi kısmetleri olacağına delalettir.

Rüyada kaşları makasla kesmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada makasla kaş kesmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments