Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları kesmek

Rüyada kaşları kesmek

Rüyada kaşları kesmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, onu borçtan kurtaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaşları kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza, özel yaşamınıza ya da sizin için önemli herhangi bir konuya ilişkin teklif veya önerileriniz ilgi çekmeye ya da destek görmeye başlayabilir.

Rüyada makasla kaş kesmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşını kesmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kötülüklerden uzak olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, örnek insan olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşı kesmek düzeninin yıkılmayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kaş kesmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine inanılır.

Rüyada kaşını makasla kesmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Rüyada kaşları kesmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments