Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatinin kırıldığını görmek

Rüyada saatinin kırıldığını görmek

Rüyada saatinin kırıldığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, maddi olarak zarar edeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saatinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada saat camı kırılması görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, tatsız durumların yaşanacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek hanesine bolluk geleceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işarettir.

Rüyada saatin kırıldığını görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, uzak bir yola gidileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saati kırılmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, amacına ulaşabileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kırılan saat görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada saat kırıldığını görmek hakkıyla kazanca, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, esenlik içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments