Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çıkmaza düşeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, arkasından gıybet edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saatinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşktan yana olan şansınızı ihmalkar davranışlarınızla geri tepmemelisiniz.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek her istediğini alabileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada saat kırıldığını görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kırılan saat görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Rüyada saat camı kırılması görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış saat görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments