Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat kırıldığını görmek

Rüyada saat kırıldığını görmek

Rüyada saat kırıldığını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yeni bir eve taşınılacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yaşamının uzun olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Rüyada saat kırıldığını gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada kırılmış saat görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış kol saati görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulur.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat camı kırılması görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kendisine olan güvenin artacağına yorulur.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat kırıldığını görmek kazancının tükenmeyeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılan saat görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ele geçecek haram mal ve paraya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments