Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan saat görmek

Rüyada kırılan saat görmek

Rüyada kırılan saat görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, onu doyasıya yaşayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada kırılan saat gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alkış alacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, azap çektiğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış saat görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, şartlarının da zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada saat camı kırılması görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada saat kırıldığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılan saat görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments