Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati kırılmak

Rüyada saati kırılmak

Rüyada saati kırılmak yükünün hafifleyeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok hayırlı insan olunacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına tabir olunur.

Rüyada saati kırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat kırıldığını görmek kazancının çok daha fazla olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saati kırılmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret eder.

Rüyada saatin kırıldığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış saat görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kırılan saat görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, küskünlüklerin oluşacağına rivayet eder.

Rüyada saat camı kırılması görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments