Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat camı kırılması görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek bereketli ve hayırlı olacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış kol saati görmek bunalımlı günler geçirileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kırılan saat görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatin kırıldığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, borçların ödeneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments