Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatin kırıldığını görmek

Rüyada saatin kırıldığını görmek

Rüyada saatin kırıldığını görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, hastalıklarının son bulacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, dinine bağlı kalacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saatin kırıldığını gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatin kırıldığını görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek kötü gününü de paylaşacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış saat görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada saat camı kırılması görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, refah düzeyinin düşeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan saat görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat kırıldığını görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments