Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat camı kırılması görmek

Rüyada saat camı kırılması görmek

Rüyada saat camı kırılması görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, projenin gerçekleştirileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat camı kırılması gördüyseniz:

  • Kariyeriniz açısından olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz.

Rüyada saat camı kırılması görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, dedikodu edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saatin kırıldığını görmek ortak işlere gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saati kırılmak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış saat görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılan saat görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments