Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış saat görmek

Rüyada kırılmış saat görmek

Rüyada kırılmış saat görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış saat gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada kırılan saat görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saati kırılmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat camı kırılması görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat kırıldığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, başarılarının bir ömür süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments