Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat hediye aldığını görmek

Rüyada saat hediye aldığını görmek

Rüyada saat hediye aldığını görmek o kişiye zararının dokunacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat hediye aldığını gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat hediye aldığını görmek sıkıntıya düşüreceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak rahat geçinerek yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada hediye saat almak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada saat hediyesi almak yeni bir projenin başına geçirileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada altın saat hediye almak attığı her adımı düşüneceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saat hediye almak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments