Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat almak istemek

Rüyada saat almak istemek

Rüyada saat almak istemek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet eder.

Rüyada saat almak istemek gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada birinden saat istemek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kol saati istemek maneviyata daha çok önem verileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada saat almak istemek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada belli bir saat görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinden kol saati almak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada saat vermek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvara saat asmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada antika kol saati görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments