Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının alyans taktığını görmek

Rüyada arkadaşının alyans taktığını görmek

Rüyada arkadaşının alyans taktığını görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının alyans taktığını gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada arkadaşının alyans taktığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Rüyada kocanın alyans taktığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalettir.

Rüyada birinin alyans taktığını görmek insanlar tarafından sevileceğine, hayırlı haberlere, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının alyans taktığını görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin alyans taktığını görmek işlerinin çoğalacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının altın alyans taktığını görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının alyans taktığını görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments