Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pahalı saat takmak

Rüyada pahalı saat takmak

Rüyada pahalı saat takmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı saat takmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada pahalı saat takmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada pahalı saat görmek rütbesinin yükseleceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı kol saati görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada pahalı saat almak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pahalı kolye takmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada pahalı eşya görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine inanılır.

Rüyada pahalı ayakkabı almak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pahalı araba almak dedikodu edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments