Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saati kola takmak

Rüyada saati kola takmak

Rüyada saati kola takmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saati kola takmak gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada sağ kola saat takmak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kola altın saat takmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kola saat takmak şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saati kola takmak hastalıktan şifa bulmaya, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kola bilezik takmak yeni işler alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerinde bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol kola bilezik takmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kola altın bilezik takmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments