Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih kırmak

Rüyada tesbih kırmak

Rüyada tesbih kırmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada tesbih kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada tesbih kırmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada sedef tesbih görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbihler görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada firuze tesbih görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet eder.

Rüyada namazlık ve tesbih görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada namaz tesbihi görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbihi görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments