Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camı kırmak

Rüyada camı kırmak

Rüyada camı kırmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada camı kırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Rüyada cam masa kırmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük camı kırmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cam kase kırmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada kapı camı kırmak sorunların son bulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kapı kırmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada cam bardağı kırmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam sürahi kırmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bereketin ve verimin geleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada pencere camını kırmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments