Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını kırmak

Rüyada bacağını kırmak

Rüyada bacağını kırmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, ticaret ehli kimse olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bacağını kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Rüyada birinin bacağını kırmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kedinin bacağını kırmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada hayvan bacağı kırmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, elinin bolluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin bacağını kırmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Rüyada bacağını kırmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Rüyada atın bacağını kırmak yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Rüyada beton kırmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anahtar kırmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments