Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat hediye vermek

Rüyada saat hediye vermek

Rüyada saat hediye vermek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada saat hediye vermek gördüyseniz:

  • İleride sorun yaşayacağınız borçlar altına girmeden veya ödemekte zorlanacağınız şeyler almadan önce iyi düşünün.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada hediye saat almak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına işaret eder.

Rüyada altın saat hediye etmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden saat hediye almak bir sebeple hem çok şaşıracağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saat hediye almak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüden saat hediye almak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sıkıntı yaşanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments