Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş saat hediye almak

Rüyada gümüş saat hediye almak

Rüyada gümüş saat hediye almak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlığının bozulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada gümüş saat hediye almak gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Rüyada gümüş saat hediye almak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş saat bulmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, hoşluk içinde olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada gümüş kol saati görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş tesbih hediye almak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada gümüş tepsi hediye almak işinde çok büyük bereket göreceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş küpe hediye etmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gümüş hediye görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işarettir.

Rüyada gümüş takı hediye almak eşler arasına kara kedi gireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments